cijfertjes

Cijfers zeggen dat zijn buik sinds vanochtend gelijk is gebleven.
Cijfers zeggen ook dat zijn infectiewaarden van 350 naar 250 is gegaan.

Maar buiten dat om, blijft het stabiel en zien we geen veranderingen. Maar de cijfers geven een kleine verbetering aan. We hadden ook nog geen veranderingen verwacht trouwens, nu nog niet. Behalve in cijfers.
Er is vandaag een echo van de buik gemaakt, om toch eens beter naar de buik te kijken. En behalve vocht hebben ze geen aparte dingen gezien. Precies zoals was verwacht, maar we zijn blij met de zekerheid dat er toch niet iets anders speelt in de buik.
We kunnen de bloeddruk soms wel omhoog kijken, de hartslag en ademhaling naar beneden. En de cijferswaarden in het bloed. Natuurlijk de infectiewaarden naar beneden maar ook zijn eigen afweer omhoog.
11 dagen na teruggave, hopelijk komt die stijging nu snel. Jolan kan dat zo goed gebruiken. Er is geen afweer beterder dan je eigen.
Maar dat Jolan een vechtertje is, zien we nu ook weer terug. Hij is nog gewoon stabiel, ondanks alle vocht die hij nu vast houdt. Ze staan te balanceren met medicatie. Beetje plasmedicatie, beetje verhoging bloeddruk verhogers, soms toch beetje extra vocht... weer plasmedicatie... Ze kunnen de grenzen nog moeilijk vinden voor zijn lage bloeddruk, maar we komen er wel. We hopen met zijn allen dat hij binnenkort zijn bloeddruk zelf hoog houdt, ondanks plasmedicatie. Dat het vocht langzaam weer verdwijnt uit het lichaampje. En toch doet Jolan het niet slecht.

Maar dat hij ziek is, daar is geen enkele twijfel over mogelijk. En ook niet dat hij heel ziek is.
We blijven door vechten met z'n allen.

Groetjes vanuit Utrecht en we houden jullie op de hoogte!

Volg ons op:

             

Gedoneerd

Op dit moment, 14 september 2015 staat de teller op:

 0 0 0 6 7 0 3 6

Er is een CD te bestellen, geschreven en gezongen door Sinus Schuiling. Om te bestellen klik op de afbeelding.