we schommelen

Ze zijn met Jolan zijn medicijnen aan het 'spelen'. Het is een balans vinden tussen het ene en het andere en die is zo wankel dat ze bezig blijven met medicijnen bijgeven.
Zijn medicatie voor bloedverhogers is wat opgeschroeft en zijn ze nu weer naar beneden aan het bijstellen. Dit moest omdat zijn vochtafdrijving via dialyse op 115ml/h uur liep. Deze loopt nu weer op 90ml/h waar hij het toch veel beter op doet. Zijn roesmiddel is weer wat afgebouwd, en Jolan opent heel af en toe zijn ogen. Hij kijkt, maar ziet niets. Maar toch... hij reageert op onze aanwezigheid!

Toch is er ook minder positief nieuws. Zijn infectiewaarden zijn met 10'punten' omhoog gegaan. Het kan een reactie zijn op van alles wat er de afgelopen dagen is gebeurd (de waarden lopen over het algemeen een dag achter), maar er kan misschien toch iets nieuws opgetreden zijn. Dus hebben ze toch bloedkweken afgenomen. Goed nieuws hierin is wel weer: Jolan heeft geen koorts! Zijn hartslag is wel weer wat aan de hoge kant, maar dat klopt bij het beeld dat zijn bloeddruk aan de lage kant is (geweest) door de hogere dialyse. Meer dan bloedkweken kunnen ze ook niet doen voor nu. Hij krijgt al bijna het hele spectrum aan antibiotica, veel meer kunnen ze hem ook niet meer geven.
We hopen dat morgen de infectiewaarden weer zijn gedaald.

Vandaag weer bezoek gehad van vrienden en het is lang geleden dat we zo hebben gelachen. Het was heerlijk om zo te ontspannen. Morgen komt Tristam weer terug met opa en oma. En daar kijk ik ook erg naar uit.

Volg ons op:

             

Gedoneerd

Op dit moment, 14 september 2015 staat de teller op:

 0 0 0 6 7 0 3 6

Er is een CD te bestellen, geschreven en gezongen door Sinus Schuiling. Om te bestellen klik op de afbeelding.