2 weken IC

We hebben goed en we hebben slecht nieuws.
Het slechts nieuws maar eerst. Ze weten nog steeds niet welke infectie Jolan bij zich draagt. Zijn antibiotica is weer een keer uitgebreid, naar een stap die ze bijna niet zetten en ze hopen dat deze nu aan gaat slaan. Verder is Jolan geel... En met geel bedoel ik ook echt geel. Hij is knalgeel, bijna zo geel als een kanarie.
Ze vermoeden dat Jolan een zeldzame ziekte heeft die ze heel soms zien na een chemo en stamceltransplantatie (van een donor, dus niet eigen) Dit is VOD, Veno-occlusive disease. Hiervoor krijgt Jolan al medicijnen en we hopen binnenkort dan een daling in de leverwaarden te kunnen zien en hopelijk wordt Jolan snel minder geel. Ze maken zich niet ernstige zorgen, maar ze houden dit wel heel goed in de gaten.
Zijn infectiewaarden zijn niet gedaald, wel een heel klein beetje gestegen. Hopelijk morgen betere waarden

In positief nieuws: de arts vond dat Jolan de afgelopen dagen stabieler is geweest dan voorheen. Verder hebben ze de noradrealine (zijn bloeddrukverhoger) helemaal kunnen afbouwen. We hebben geen idee voor hoelang, maar hij stond al langer stil dan afgelopen dagen dus ook daar zijn we heel blij mee.

Verder hebben we vandaag een doos cadeau's gekregen! Bedankt dagbesteding voor de cadeau's en we gaan ze Jolan zeker geven als hij weer bij is. De kaartjes hangen ook op zijn kamer!

2 weken IC alweer. Tijd gaat ondanks alles toch wel snel. Er is ook al zoveel gebeurd de afgelopen weken. Het bericht dat hij misschien het weekend niet ging redden, een stabielere situatie, infectiewaarden die daalden en stegen, witte bloedcellen donaties, jolan die weer reactie geeft, geel zien... Je maakt heel wat mee in een hele korte tijd. En voorlopig ziet het er niet naar uit dat we snel naar huis kunnen. Maar we komen er wel.

We houden jullie op de hoogte

Volg ons op:

             

Gedoneerd

Op dit moment, 14 september 2015 staat de teller op:

 0 0 0 6 7 0 3 6

Er is een CD te bestellen, geschreven en gezongen door Sinus Schuiling. Om te bestellen klik op de afbeelding.