Tour de Jolan gaat verder

Bilirubine waarde is 360! We hebben zostraks even de grafiek gezien en we zien dat de bilirubine waarde nu steeds harder gaan dalen.
Natuurlijk is de bilirubine waarde niet de enige waarde waar we mee te maken hebben. Deze zijn allemaal of gedaald of gelijk gebleven. Maar er is niets gestegen! Er is een leverwaarde van 1100 naar 800 gegaan!
Het lijkt er erg op dat de lever zich hersteld.

Op het moment van typen loopt er weer een lading granulocyten die we hard nodig gaan hebben. Zijn infectiewaarden zijn vanochtend weer gestegen. Ze zijn nog niet boven de 100, maar veel scheelt dat niet.
We hopen dat dit een reactie is op de doorligplekken (plekken die je krijgt als je te lang op dezelfde plek druk hebt en dat heeft hij omdat hij door de dialyse niet op zijn rechterzij kan liggen) op zijn hoofd. Er is ook weer bloed uitgekomen, maar ze verwachten dat daar niets uitkomt, precies zoals alle vorige kweken... Als reactie op de stijging zijn ze opnieuw met een antibiotica gestart. Ondanks dat er een kans bestaat dat de lever het weer zwaarder gaat krijgen. Het is een beetje kiezen tussen twee kwaden. We hopen dat de lever genoeg is bijgekomen dat hij de antibiotica verdraagt. Jolan krijgt nu niet zoveel medicijnen als hij vorige week kreeg natuurlijk.

Een week... morgen is het alweer een week geleden dat de artsen ons vertelden dat ze het niet meer wisten en dat ze niet dachten dat Jolan het weekend zou overleven... En we zijn alweer bijna een week voorgekabbelt.
Jolan is niet veel beter dan vorige week. Maar hij is er nog. En we zijn nog hard aan het vechten.
 

Vandaag hebben we ook een hele lading aan kaartjes gekregen! Bedankt iedereen voor de kaartjes (en cadeautjes). Ik zal vanavond nog even een foto van de kaartjes muur maken. We zijn er dol blij mee.

We houden jullie op de hoogte!

Volg ons op:

             

Gedoneerd

Op dit moment, 14 september 2015 staat de teller op:

 0 0 0 6 7 0 3 6

Er is een CD te bestellen, geschreven en gezongen door Sinus Schuiling. Om te bestellen klik op de afbeelding.