met vallen.... en weer opstaan

Jolan lijkt weer op te krabbelen.
Hij is overdag weer van de beademing af. `s nachts ligt hij er nog wel aan, maar ook dat willen ze een deserdagen weer gaan veranderen. Misschien volgend weekend dat de beademingsbuis eruit mag. Wie weet.
Verder is hij weer vrij actief, zeker in vergelijking met de afgelopen dagen. Zo ving hij vanochtend weer zeepbellen van de gekregen bellenblaas. En lacht hij weer.
Hij heeft nog momenten dat hij niets wil, maar toch lijkt hij wel meer energie te krijgen.

Zijn infectiewaarden zijn verder gezakt volgens planning. Ook de leverwaarden zijn weer verbeterd.
Hij blijft mooi stabiel. Dat zeggen ook de artsen. We lijken zelfs bijna weer op het niveau te zitten waar we vijf dagen geleden ook op zaten.

Er is nog niets bekend over het beenmerg. Op zijn vroegst morgen, maar we gaan zelf er vanuit dat het wel vrijdag wordt voordat we daar bericht over krijgen.
Wel is er eindelijk een bactierie gekweekt! Raar om daar blij om te worden, maar op dit moment weten we wat er door zijn lichaam gaat en dat de antibiotica die hij al heeft, goed is om die bactierie weg te werken. Het is een vrij onschuldige bactierie, maar hij moet weg. En daar zijn we alweer hard mee bezig. Normaal hoop je niet datbloedkweken positief worden... maar als je weet dat er wat zit, maar je weet niet wat is dat ontzettend frustrerend. Nu weten we wel wat er is. En hoe ze dit moeten aanpakken. Of in ons geval, doorgaan met de behandeling.

We houden jullie op de hoogte van veranderingen!

Volg ons op:

             

Gedoneerd

Op dit moment, 14 september 2015 staat de teller op:

 0 0 0 6 7 0 3 6

Er is een CD te bestellen, geschreven en gezongen door Sinus Schuiling. Om te bestellen klik op de afbeelding.