De eerste week na stamcellen

We zijn de eerste week door na de stamcellen. En Jolan doet het bovenverwachtingen.
Hij is vaak actief, wil knutselen, stickers plakken, spelletjes doen, stoeien. Hij is vaak lekker vrolijk en makkelijk aan het lachen te krijgen. Hij wordt ook weer sterker in zijn lichaam. Zijn interesse in films komt ook weer terug, dus zijn concentratie wordt ook weer groter. Jolan wordt meer Jolan eigenlijk.


Ook krijgt Jolan langzaam weer haartjes op zijn hoofd. En zijn mooie lange wimpers zijn weer terug. Om bij weg te smelten! En dat doet de verpleging steeds meer. Kan je nagaan, want ze liepen al met hem weg!

In de cellen zien we nog niets terug, maar dat was na een week natuurlijk ook niet te verwachten.
We weten niet waar we staan, maar dat Jolan niet achteruit gaat kunnen we zien. En we genieten ook volop op de dagen dat Jolan zo actief bezig is.
Het is super fijn om te horen van de artsen dat Jolan het bovenverwachting doet. Nu hopen dat over een week of 2 de cellen opkomen.

Morgen krijgt Jolan een andere dialyse lijn. Deze is onder de huid getunnelt en zal Jolan meer bewegingsvrijheid gaan geven. Het zal even spannend worden, maar ze verwachten geen rare bijzonderheden. (Maarja, ze hebben het wel over Jolan en hij moet het toch altijd net even iets anders doen...)
 

We houden jullie uiteraard op de hoogte!

Reacties

No Avatar
Ida Iden (niet gecontroleerd) on 22 september, 2015 - 12:34

Wat fijn om te lezen dat jullie kanjer het proces weer op zijn manier doet, we duimen voor meer positieve ontwikkelingen. Groetjes van de Zuiderstraat en sterkte !!!! Ida.

Volg ons op:

             

Gedoneerd

Op dit moment, 14 september 2015 staat de teller op:

 0 0 0 6 7 0 3 6

Er is een CD te bestellen, geschreven en gezongen door Sinus Schuiling. Om te bestellen klik op de afbeelding.