een tegenvaller

Sorry voor de radio stilte.
Zo'n operatie met herstel geeft toch wel een aanslag op je energie dus als we thuis kwamen, vond ik het lekkerder om op de bank te hangen dan even bij te typen hoe het nu met Jolan gaat.

En het gaat goed. Jolan is goed hersteld van de operatie. Afgelopen zaterdag is de drain er uit gehaald en zondag liep meneer alweer over de gangen heen en Maandag mochten we na een gesprek met Dr Tissing weg naar huis. En we hebben de zusters daar gedag gezegd. Jolan heeft een mooi kaartje gekregen en een cadeautje.
Want maandag tijdens het gesprek kregen we te horen dat de zware chemo... door politiek en geld... niet meer in Groningen gegeven mag worden. Sinds een weekje of twee. We vallen dus net buiten de boot en zullen nu voor de zware chemo een maand lang naar Utrecht moeten. Dit viel even tegen, niet bij ons, ook bij de verpleging die niet anders wisten dan dat Jolan nog 'gezellig' bij hun de zware chemo zou krijgen. Maar wel ontzettend lief dat ze ons uit gingen zwaaien en dat Jolan een cadeautje kreeg... mama in tranen. We begonnen onze reis op M2 in kamer 4 en waarachtig daar eindigden we ons opname avontuur ook. Verpleging van M2, de voedingsassistenten en PM'ers... Ik weet dat sommigen dit lezen dus: Bij deze voor jullie allemaal. Ontzettend bedankt! Bedankt voor de goede zorgen voor Jolan, bedankt voor alle tijd die jullie voor hem en ons hebben genomen. Bedankt voor de luisterend oor (zeker in de eerste maanden), bedankt voor alle adviesen, tips en motiverende woorden. Maar nog wel het meeste bedankt voor de wakende ogen voor Jolan in de nacht, zodat wij thuis konden bijkomen van een lange zit in het ziekenhuis en `s avonds ook even tijd voor ons zelf en elkaar hadden. We komen na de bestralingen en zeker na amerika zeker nog even langs. Conny: Jolan zal Snavel en Bast zeker gaan missen dus ontzettend bedankt voor het boekje en de poster. Zo kan hij toch een heel klein beetje van ze blijven genieten.

Dus buiten amerika om, zijn we nu ook bezig voor Utrecht. Waar we zeer waarschijnlijk volgende week heen moeten. En afgelopen dagen was het al niet rustig, want voor de zware chemo moet er nog beeldvorming worden gedaan! Gistreren voorbereidingen voor de MIBGscan, dat is een grove scan met radioactief jodium. (VAP aanprikken, toediening krijgen, VAP eruit). Medicijnen halen (duurt verschrikkelijk lang!) Vandaag de scan gehad, hart echo als nacontrole van de hartoperatie... morgen MRI en vrijdag beenmergpunctie! Dus ja, elke dag weer heen en weer rijden naar het ziekenhuis. Nouja, alvast een mooie voorbereiding voor de bestralingen want dan moeten we ook elke dag heen en weer rijden naar het ziekenhuis

Meer valt er even niet te vertellen. Gelukkig gaat alles goed met Jolan. En daar doen we het allemaal voor.

We houden jullie op de hoogte!

Volg ons op:

             

Gedoneerd

Op dit moment, 14 september 2015 staat de teller op:

 0 0 0 6 7 0 3 6

Er is een CD te bestellen, geschreven en gezongen door Sinus Schuiling. Om te bestellen klik op de afbeelding.