voorbereidingen nemen

Maandagochtend om 9 uur moeten we in Utrecht zijn. Dinsdag begint dan de zware chemo.
Om direct maar met de deur in huis te vallen.
Zoals eerder gepost is Jolan op de scans schoon. Ook is zijn beenmerg nog steeds schoon. Vandaag hebben we een scan van de nieren gehad. Dit is ter voorbereiding van de zware chemo en uitslag krijgen we maandag in Utrecht.

Verder zijn we druk. Druk met de vele voorbereidingen. Niet alleen voor Amerika (na 2 avonden zoeken werd het toch wel erg duidelijk dat vliegen met autozitjes niet handig wordt, gezien je deze in amerika niet in de auto mag gebruiken en anders rij je onverzekerd rond mocht je wel ongeluk krijgen. Wist je trouwens ook dat de totale lengte van je koffer maar 158CM (=L+B+D) mag zijn en maar 24Kilo mag wegen? Extra gewicht alsnel €85,- wordt maar een extra koffer direct al €250,-? Wij nu wel en nu jullie ook :p), maar ook voor Utrecht (wie past er op de katten, konijnen en de schildpad? wie haalt de post binnen? kunnen we in het ronald mcdonaldshuis terecht? mag Tristam straks bij Jolan en willen we dat eigenlijk wel als Jolan zo vatbaar wordt?)
En die dingen zijn nog buiten vragen om als hoe het gaat verlopen, hoe ziek Jolan gaat worden en welke spelletjes/boekjes/films ed we allemaal mee moeten nemen. Het is dus druk druk druk en vooral in het hoofd.
Gelukkig biedt lijstjes maken uitkomst. Lijstje voor dit, lijstje voor dat. Lijstje voor zo... Het helpt om wat rust te creëren.

De volgende update zal uit Utrecht komen. We houden jullie op de hoogte!

Volg ons op:

             

Gedoneerd

Op dit moment, 14 september 2015 staat de teller op:

 0 0 0 6 7 0 3 6

Er is een CD te bestellen, geschreven en gezongen door Sinus Schuiling. Om te bestellen klik op de afbeelding.